Bedrijfsmakelaar Ede - Veenendaal
Frankeneng 17G, Ede
Postadres: Postbus 609, 6710 BP, Ede
Tel. : 0318 582285, Fax : 0318 582280
E-mail: info@zoonenvastgoed.nl

VIND EEN OBJECT

Bedrijfsmakelaar Ede/Veenendaal

Bedrijfsmakelaar Ede/Veenendaal

U wilt een bedrijfspand kopen, huren of laten taxeren en wilt daarvoor in zee met een ervaren bedrijfsmakelaar in Ede/Veenendaal? Zoonen Commercieel Vastgoed BV is gespecialiseerd in de bemiddeling van bedrijfsmatig vastgoed en kan u uitstekend van dienst zijn als het gaat om aan- of verkoop, aan- of verhuur, taxatie en beheer van alle soorten vastgoed. Als bedrijfsmakelaar kennen wij de regio Ede/Veenendaal als onze broekzak en hebben wij op ieder moment een ruim aanbod van winkels, kantoorpanden en andere soorten bedrijfs onroerend goed. Wilt u vrijblijvend kennismaken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op via http://zoonenvastgoed.nl/contactformulier.

Gecertificeerd bedrijfsmakelaar

Zoonen Commercieel Vastgoed BV is al jaren actief als bedrijfsmakelaar voor Ede/Veenendaal en kan u dus prima terzijde staan bij uw zoektocht naar geschikte bedrijfsruimte. Dat wij ins vak zeer serieus nemen, blijkt uit het feit dat wij als bedrijf staan ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert als gecertificeerd makelaar en register taxateur. Dat betekent dat wij als bedrijfsmakelaar moeten voldoen aan hoge opleidingseisen en periodiek worden getoetst op kennis van het vak. Voor u is het een veilig gevoel dat u zaken doet met een gegarandeerd betrouwbare en deskundige bedrijfsmakelaar.

Allround bedrijfsmakelaar

Als bedrijfsmakelaar voor Ede/Veenendaal doen wij meer dan alleen bemiddelen bij huur en koop van bedrijfs onroerend goed. In een complexe markt die zeer dynamisch is, zijn wij onder andere ook betrokken bij herontwikkelingsprojecten, doen wij aan vastgoedbeheer en bemiddelen wij bij vastgoedbeleggingen. Meer over onze activiteiten leest u op http://zoonenvastgoed.nl/zoonen-commercieel-vastgoed-bv.

Voor een ervaren en betrouwbare bedrijfsmakelaar in Ede/Veenendaal kunt u terecht bij:

Zoonen Commercieel Vastgoed BV
Frankeneng 17G
6710 BP Ede
T : 0318 582 285
F : 0318 582 280
E : info@zoonenvastgoed.nl