Winkelruimte Ede
Frankeneng 17G, Ede
Postadres: Postbus 609, 6710 BP, Ede
Tel. : 0318 582285, Fax : 0318 582280
E-mail: info@zoonenvastgoed.nl

VIND EEN OBJECT

Winkelruimte Ede

Winkelruimte Ede

U heeft winkelruimte in Ede of omgeving nodig? Ga dan vooral eens langs bij Zoonen Commercieel Vastgoed BV. Wij doen bemiddeling en taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed, waaronder ook veel winkelpanden. Of het even of het gaat om huur of koop, bij ons treft u altijd een grote keuze aan winkelruimten op aantrekkelijke locaties. Bovendien kunnen wij u adviseren en bemiddelen bij de financiering van uw winkel. Wilt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden, dan kan dit via http://zoonenvastgoed.nl/contactformulier.

De juiste winkelruimte

U vindt niet zomaar even een geschikte winkelruimte in Ede en omgeving. Ook al is er wellicht een behoorlijk aanbod, u heeft natuurlijk allerlei eisen en wensen wat betreft de ideale winkelruimte en bovendien bent u waarschijnlijk gebonden aan een bepaald budget. Moet het om een zichtlocatie gaan of is dit minder belangrijk, wilt u een A1-locatie of hoeft het niet, zit u graag in een winkelcentrum of mag het ook daarbuiten; er zijn vele factoren die een rol spelen bij de keuze van een winkelruimte. Zoonen Commercieel Vastgoed BV kent de winkelmarkt in Ede en omgeving van binnen en van buiten en het loont beslist de moeite om gebruik te maken van onze specialistische kennis op dit terrein.

Taxatie van winkelruimte

Een van de specialisaties van Zoonen Commercieel Vastgoed BV is de taxatie van bedrijfspanden waaronder ook winkelruimte in Ede en omgeving. Een taxatie is bijvoorbeeld van belang bij aanpassing van uw verzekeringspakket of als u uw winkel wilt verhuren of verkopen. Met een gecertificeerd taxateur van ons kantoor weet u zeker dat de taxatie van uw winkelruimte correct wordt uitgevoerd. Meer hierover leest u op http://zoonenvastgoed.nl/zoonen-commercieel-vastgoed-bv.

Gebruik de expertise van een specialist voor het vinden van de juiste winkelruimte in Ede en omgeving:

Zoonen Commercieel Vastgoed BV
Frankeneng 17G
6710 BP Ede
T : 0318 582 285
F : 0318 582 280
E : info@zoonenvastgoed.nl