Nieuwe Kazernelaan 2 D41 117
6711 JC Ede
Huurprijs: € 1,-
0318 582 285

Omschrijving

KANTOOR-/WERKRUIMTES in de Mauritskazerne.

De gemeente Ede ontwikkelt het voormalige kazerneterrein Maurits-Zuid achter het station Ede-Wageningen tot een nieuw levendig stadsdeel, het World Food Center (WFC).

Het World Food Center wordt een omgeving waar food een centrale plek inneemt en een cluster van food- en foodgerelateerde bedrijven ontstaat. Ook komt hier de World Food Center Experience, waar families met kinderen, scholieren en studenten op een interactieve manier leren over eten en de productie van voedsel.

De Mauritskazerne is één van de eyecatchers van het toekomstige World Food Center. Een plek in het hart van het terrein, dichtbij de nieuwe experience. De monumentale kazerne wordt momenteel herontwikkeld tot een inspirerende werkomgeving voor food- en foodgerelateerde bedrijven.

Je vindt hier straks ruime kantoorruimtes, flexplekken en een open space office. Wissel in de lunchroom of in één van de vergaderruimtes kennis en ideeën uit met andere foodondernemers. Of experimenteer in de kookstudio met nieuwe foodconcepten.

Een unieke kans voor foodondernemers die op zoek zijn naar ruimte om hun plannen, dromen en ambities te realiseren. Vestigt jouw bedrijf zich ook op deze inspirerende locatie en bouw jij mee aan het regionale foodcluster van de toekomst?

Vloeroppervlaktes
± 107,9 m² kantoorruimten 1.17-1.18.

Opleveringsniveau
Hoogwaardig en compleet opleveringsniveau. De kantoorruimtes worden o.a. gestoffeerd opgeleverd met grote raampartijen, vloerverwarming/koeling en ventilatorconvectoren, verlichting en elektrapunten. Internet, gemeenschappelijke toiletten en lift zijn aanwezig.

Parkeergelegenheid
Er bevinden zich beperkt parkeerplaatsen bij de kazerne. U kunt gratis parkeren mogelijk op het P+R-terrein van Station Ede-Wageningen, op loopafstand van de kazerne.

Bijzonderheid
Huurders kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten in het pand, zoals een lunchroom, koffiecorners en vergaderruimtes op de begane grond.

Aanvaarding
Q1 2022.

Huurvoorwaarden
Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
De servicekosten zijn o.a. bestemd voor:
- verbruik elektra en water inclusief vastrecht, belastingen, etc.;
- onderhoud installaties;
- schoonmaak algemene ruimtes;
- wassen ramen buitenzijde;
- 10x per jaar gebruik vergaderruimte.

Huurperiode
Vijf (5) jaar + vijf (5) optiejaren.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Indexering
Jaarlijks conform het consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100).

Zekerheidsstelling
Ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
ROZ-model (model februari 2015).

Huurdersprofiel
De Mauritszkazerne is een waardvol pand op een inspirerende locatie. Gezien de toekomstige ontwikkelingen in de omgeving, worden eisen gesteld aan tijdelijke gebruikers van de kazerne. Het is mogelijk om een ruimte of werkplek te huren als u voldoet aan het profiel. De voorwaarden lichten wij u graag toe!

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Huurprijs € 1,-
Bestemming Kantoorruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.