Nieuwe Kazernelaan 2 D41 D22
6711 JC Ede
Huurprijs: € 1.520,- p/m
0318 582 285

Omschrijving

KANTOORRUIMTE in de Mauritskazerne, de foodontmoetingsplek van Nederland voor bedrijven, organisaties en overheden.
NOG 1 KANTOORRUIMTE BESCHIKBAAR!

De gemeente Ede ontwikkelt het voormalige kazerneterrein Maurits-Zuid achter het station Ede-Wageningen tot een nieuw levendig stadsdeel, het World Food Center (WFC).

Het World Food Center wordt een omgeving waar food een centrale plek inneemt en een cluster van food- en foodgerelateerde bedrijven ontstaat. Ook komt hier de World Food Center Experience, waar families met kinderen, scholieren en studenten op een interactieve manier leren over eten en de productie van voedsel.

De Mauritskazerne is één van de eyecatchers van het World Food Center. Een unieke locatie in het hart van de FoodValley, om te wekren, te vergaderen, te proeven en te ontmoeten. De monumentale kazerne is herontwikkeld tot een inspirerende en duurzame werkomgeving voor food- en foodgerelateerde bedrijven.

Je vindt hier ruime kantoorruimtes verdeeld over de 1ste, 2de en 3de verdieping. Wissel in de lunchroom of in één van de vergaderruimtes in foodstyle op de begane grond kennis en ideeën uit met andere foodondernemers. Of ontdek de eindeloze mogelijkheden van de TastingRoom.

Inmiddels maken al meer dan 10 huurders in de food- en agrisector de overstap naar dit prachtige kantoor. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen voor de laatste kantoorruimte?

Een unieke kans voor foodondernemers die op zoek zijn naar ruimte om hun plannen, dromen en ambities te realiseren. Vestigt jouw bedrijf zich ook op deze inspirerende locatie en bouw jij mee aan het regionale foodcluster van de toekomst?

Vloeroppervlakte*
± 106 m² kantoorruimte.
*Inclusief aandeel in de gemeenschappelijke ruimtes.

Opleveringsniveau
Hoogwaardig en compleet opleveringsniveau. De kantoorruimtes worden o.a. gestoffeerd opgeleverd met grote raampartijen, vloerverwarming/koeling en ventilatorconvectoren, vloerbedekking, Led-verlichting (dimbaar) en elektrapunten en datapunten. Internet, gemeenschappelijke toiletten, douches, pantry’s en lift zijn aanwezig.

Parkeergelegenheid
Er bevinden zich parkeerplaatsen bij de kazerne. U kunt momenteel nog gratis parkeren achter de Mauritskazerne.

Bijzonderheid
Huurders kunnen (tegen betaling) gebruik maken van de vele faciliteiten in het pand, zoals een lunchroom, koffiecorner en vergaderruimtes op de begane grond.

Aanvaarding
In overleg.

Huurvoorwaarden
Huurprijs
€ 1.520,- per maand inclusief servicekosten en exclusief BTW.

Servicekosten
De servicekosten zijn o.a. bestemd voor:
- verbruik elektra en water inclusief vastrecht, belastingen, etc.;
- onderhoud installaties;
- schoonmaak algemene ruimtes;
- wassen ramen buitenzijde;
- 10 dagdelen per jaar gebruik vergaderruimte.

Huurperiode
Vijf (5) jaar + vijf (5) optiejaren.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Indexering
Jaarlijks conform het consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100).

Zekerheidsstelling
Ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
ROZ-model (model februari 2015).

Huurdersprofiel
De Mauritszkazerne is een waardvol pand op een inspirerende locatie. Gezien de toekomstige ontwikkelingen in de omgeving, worden eisen gesteld aan tijdelijke gebruikers van de kazerne. Het is mogelijk om een ruimte of werkplek te huren als u voldoet aan het profiel. De voorwaarden lichten wij u graag toe!

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status beschikbaar
Huurprijs € 1.520,- p/m
Bestemming Kantoorruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.