Darwinstraat 0 ong
6718 XR Ede
0318 582 285

Omschrijving

Op het bedrijventerrein BTA12 van de gemeente Ede zijn thans al veel bedrijven gevestigd. Dat is niet zo verwonderlijk daar het bedrijventerrein perfect is ontsloten vanuit de A30 en de A12 en tevens een goede uitvalbasis is voor bedrijven met als thuishaven Edese markt. Op dit prachtige bedrijventerrein wordt in twee fases bedrijfsverzamelgebouw 'De Vallei' gebouwd met een uitzonderlijke architectuur en een prachtige ligging aan het water en de ontsluitingsweg van het bedrijventerrein. Waar is het nu beter samenwerken dan in een inspirerende omgeving. Groothandel, licht industrie, zakelijke dienstverlening, ambacht, creatie, etc; het kan en wilt u weten of het mag neem dan contact met ons op.
In 2016 is gestart met de bouw van dit prachtige complex.
De bouw zal worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Bouwvallei B.V. uit Ede.

Oppervlakte
Fase 1 NOG BESCHIKBAAR
Unit Begane grond Verdieping
6 90 m² 90 m²
7 90 m² 90 m²
8 90 m² 90 m²

Fase 2 NOG BESCHIKBAAR
Units Begane grond Verdieping
8 65 m² 65 m²
9 65 m² 65 m²

Afwerkingsniveau
Het dragende skelet wordt uitgevoerd in staal met beton/cellenbeton unit scheidende wanden en vloerelementen. De wanden worden niet nader afgewerkt. De goed geïsoleerde (RC-waarde 3,5) monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot 1500 kg/m² en de (eventuele) kanaalplaat verdiepingsvloer, belastbaar tot 400 kg/m² wordt met een cementdeklaag afgewerkt. Het geïsoleerde staaldakprofiel (RC-waarde 6,0) heeft een PVC dakdekking. Deze is voorzien van afvoeren en overstort welke zijn aangesloten op de riolering. Hiermee is een optimale geluids- en warmte isolatie gewaarborgd.
De gevels worden uitgevoerd in goed geïsoleerde antraciet sandwichelementen (Rc-waarde 4,5) met aluminium kozijnen en isolerend glas. Tegen de sandwichelementen wordt een sinusbeplating aangebracht.
Standaard worden de bedrijfsruimten voorzien van een overheaddeur met een vrije hoogte van 3,50 meter en 3,50 meter breed. Naast de overheaddeur (handbediend) is een aparte toegangsdeur aanwezig.

Op de verdieping zijn raampartijen waarvan op de tekeningen is aangegeven of deze al dan niet worden uitgevoerd met draai- en kiepramen.
Indien de unit is voorzien van een verdiepingsvloer zal deze ook worden voorzien van een trap. De trap wordt uitgevoerd als een dichte vurenhouten trap met leuningen en hekwerk rondom het trapgat.
Elke unit wordt voorzien van een meterkast met aansluitpunten voor gas, water en elektriciteit. Naast deze aansluitingen zal een aparte leiding worden binnengebracht voor eventueel een telecommunicatie/internet aansluiting. Het is mogelijk dat het pand wordt aangesloten op het centrale WKO Systeem van BT-A12. Indien deze verplichting door de gemeente wordt opgelegd zal de nieuwe eigenaar met deze leverancier een overeenkomst aangaan voor de levering van warm water ten behoeve van de verwarmingsinstallatie.
De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3 x 25 ampère(meter). De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. Vanaf de meters is de inpandige installatie met uitzondering van eventueel de overheaddeur voor de koper.
De riolering is aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. Deze bevindt zich onder de begane grondvloer en komt naar binnen nabij de eventuele trap naast de meterkast.
De units zijn niet voorzien van een verwarmingsinstallatie of warmwaterinstallatie. De bouwer zal u hierover graag nader informeren.
Reclame is alleen toegestaan aan de voorzijde van het gebouw.

Koopprijzen
Fase 1
unit 6 € 121.250,-- v.o.n. exclusief BTW.
unit 7 € 121.250,-- v.o.n. exclusief BTW.
unit 8 € 121.250,-- v.o.n. exclusief BTW.

Fase 2
unit 8 € 99.500,-- v.o.n. exclusief BTW.
unit 9 € 99.500,-- v.o.n. exclusief BTW.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Bestemming Bedrijfsruimte
Ligging Bedrijventerrein
Parkeren 2 parkeerplaatsen per unit, unit 2 heeft extra ruimte langs de zijkant.
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.