Elleboog 15 15A
6713 KP Ede

Omschrijving

Wonen en werken op één locatie!

Onlangs is de verhuur van start gegaan van de nieuw te bouwen woon-/werkunits gelegen op bedrijventerrein "De Klaphek" te Ede.

4 woon-/werkunits met verschillende afmetingen.
De totale ontwikkeling van het project bestaat uit 4 zelfstandige bedrijfsunits met wonen op de verdieping.

Voor en naast het gebouw bevinden zich parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het gebouw zal worden gerealiseerd van enkel hoogwaardige materialen en krijgt een eigentijdse en representatieve uitstraling.

Vloeroppervlakten
Unit 1 (15+15A)
± 60 m² b.v.o. begane grond
± 100 m² b.v.o. verdieping

Afwerkingsniveau per unit
Unit 1
Begane grond
Glazen pui, entreedeur, betonvloer, meterkast, buitenverlichting, rolluiken buitenzijde, standaard verlichting en elektra, draai-/kiepramen, separate entree met berging en trap naar verdieping.

Verdieping
Hal, betonvloer, technische ruimte t.b.v. Cv-ketel, ruimte t.b.v. wasmachine en droger, badkamer v.v. douche, wastafel, radiator en lichtkoepel, separaat toilet. Woon-/slaapkamer v.v. systeemplafonds met elektrapunten, draai-/kiepramen, radiatoren. Keuken v.v. gaskookplaat, spoelbak, vaatwasser, koelkast en afzuigkap.

Alle wanden op de verdieping worden gestuct opgeleverd. Uitbreiding van opleveringsniveau is bespreekbaar.

Inclusief 1 parkeerplaats.

Bijzonderheden
Uitbreiding van het opleveringsniveau behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijventerrein "De Klaphek"
Gelegen op kleinschalig industrieterrein in Ede. Aan de ene kant nabij het centrum van Ede, aan de andere kant gelegen langs de spoorlijn (Arnhem-Utrecht) en bedrijventerrein De Frankeneng.

Onlangs is Bedrijventerrein Vereniging De Klaphek (BTV) opgericht. BTV is eveneens lid van Edes Bedrijven Contact.

Locatie
Dit project wordt gerealiseerd op de huidige locatie van de bedrijfswoning Elleboog 15. De bestaande woning wordt gerenoveerd en opgesplitst. Daar tegenover zullen op het buitenterrein de nieuw te bouwen units worden gerealiseerd.

Dak
Het geïsoleerde dak bestaat uit een constructie van stalen dakplaten met dakisolatie en een bitumineuze dakbedekking en lichtkoepels. Betreffende lichtkoepels zijn van binnenuit te openen.

Buiten- en binnenwanden
De buitengevels van de units zijn opgebouwd uit steen met spouw, met gedeeltelijk geïsoleerde metalen gevelbekleding. De hoofdscheidingswanden worden uitgevoerd in vellingsblokken.

Vloeren
De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en belastbaar tot 1.000 kg/m². De verdiepingsvloer bestaande uit betonnen kanaalplaten is afgewerkt met een cementdekvloer en is belastbaar tot 250 kg/m².

Kozijnen en deuren
Alle kozijnen worden uitgevoerd in aluminium. De buitendeuren zijn eveneens van aluminium en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse SKG**. Het glas is HR++.

Trap
De trap naar de verdieping is een vurenhouten trap, inclusief bordes en voorzien van leuning en hekwerk. Het trapgat is langs de vloerrand afgetimmerd. Via de separate entree die toegang biedt tot de trap is de woning bereikbaar.

Nutsvoorzieningen, KPN-aansluitingen en riool
De beschikbare nutsvoorzieningen en KPN-aansluiting worden tot in de meterkast binnengebracht (indien van toepassing). De riolering wordt aangesloten op het hoofdriool volgens de geldende voorschriften.

Brandveiligheid
Alle units worden uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer.

Buitenterrein
Het buitenterrein wordt bestraat en waar nodig voorzien van parkeervakken en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals riolering en kolken ten behoeve van afvoer van regenwater.

Huurvoorwaarden
Huurprijs
Unit 1 (15+15A)
€ 1.700,-- per maand exclusief BTW.

BTW
Alleen over het bedrijfsgedeelte is BTW van toepassing.

Huurperiode
In overleg.

Ingangsdatum
Na gereedkomen nieuwbouw.

Indexering
Jaarlijks conform consumentenprijsindex CPI.

Zekerheidsstelling
Drie (3) maanden huur inclusief BTW.

Huurcontract
ROZ-model.

Betaaltermijnen
Per kalendermaand vooruit.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Huurprijs € 1.700,- p/m
Bestemming Bedrijfsruimte

Locatie

Afbeeldingen

Contact

Bezoekadres:
Frankeneng 17G
6716 AA Ede

0318 582 285
info@zoonenvastgoed.nl

Zoonen vastgoed