Elleboog 15 B
6713 KP Ede
0318 582 285

Omschrijving

Wonen en werken op één locatie!

In dit nieuwgebouwde complex is nog 1 woon-/werkunit beschikbaar. Het betreft een 2-kamer appartement met bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein "De Klaphek" te Ede. Nog één (1) unit beschikbaar!

De totale ontwikkeling van het project bestaat uit 4 zelfstandige bedrijfsunits met wonen op de verdieping.

Voor en naast het gebouw bevinden zich parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het gebouw is gerealiseerd van enkel hoogwaardige materialen en heeft een eigentijdse en representatieve uitstraling.

Vloeroppervlakten
± 60 m² b.v.o. begane grond
± 60 m² b.v.o. verdieping

Opleveringsniveau
Begane grond
Entree, hal, meterkast, trap, deur naar bedrijfsruimte, elektrisch bedienbare overheaddeur (3,7 m breed x 3 m hoog), betonvloer, verwarming, standaard verlichting elektra, krachtstroom. Vrije hoogte ± 3,70 meter.

Verdieping (woonruimte)
Hal, betonvloer v.v. vloerbedekking, Cv-ruimte met ketel en aansluitingen wasmachine en droger, mechanische ventilatie, badkamer v.v. toilet, wastafel, douchebak, lichtkoepel en radiator. Woon-/slaapkamers v.v. systeemplafonds met inbouwspots, lichtkoepel, draai-/kiepramen, Frans balkon, radiatoren, keuken v.v. inductiekookplaat, spoelbak, combimagnetron en een koelkast met vriezer.

Indeling
Woonruimte
Entree begane grond, trap naar verdieping, overloop, technische ruimte, badkamer, 1 slaapkamer en een woon/eetkamer met keuken.

Alle wanden op de verdieping zijn gestuct opgeleverd.

Parkeerplaats
Een (1) parkeerplaats per unit.

Bedrijventerrein "De Klaphek"
Gelegen op kleinschalig industrieterrein in Ede. Aan de ene kant nabij het centrum van Ede, aan de andere kant gelegen langs de spoorlijn (Arnhem-Utrecht) en bedrijventerrein De Frankeneng.

Onlangs is Bedrijventerrein Vereniging De Klaphek (BTV) opgericht. BTV is eveneens lid van Edes Bedrijven Contact.

Locatie
Dit project is gerealiseerd op het buitenterrein van de huidige locatie van de bedrijfswoning Elleboog 15. De bestaande woning wordt gerenoveerd en opgesplitst.

Huurvoorwaarden
Huurprijs
Op aanvraag.

BTW
Alleen over het bedrijfsgedeelte is BTW van toepassing.

Huurperiode
In overleg.

Ingangsdatum
Na gereedkomen nieuwbouw.

Indexering
Jaarlijks conform consumentenprijsindex CPI.

Zekerheidsstelling
Drie (3) maanden huur inclusief BTW.

Huurcontract
ROZ-model.

Betaaltermijnen
Per kalendermaand vooruit.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.