Elleboog 15 D
6713 KP Ede
0318 582 285

Omschrijving

Wonen en werken op één locatie, waarbij de derde unit inmiddels is verhuurd!

De verhuur is van start gegaan van het nieuwbouw 2- of 3 kamer appartement met bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein "De Klaphek" te Ede. De totale ontwikkeling van het project bestaat uit 4 zelfstandige bedrijfsunits met wonen op de verdieping.

Voor en naast het gebouw bevinden zich parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het gebouw zal worden gerealiseerd van enkel hoogwaardige materialen en krijgt een eigentijdse en representatieve uitstraling.

Vloeroppervlakten
Unit 4 (15D) - VERHUURD
± 60 m² b.v.o. begane grond
± 60 m² b.v.o. verdieping

Afwerkingsniveau
Units 4
Begane grond
Entree, hal, meterkast, trap, deur naar bedrijfsruimte, elektrisch bedienbare overheaddeur (3,7 m breed x 3 m hoog), betonvloer, eventueel aansluitpunten verwarming, standaard verlichting elektra, krachtstroom. Vrije hoogte ± 3,70 meter.

Verdieping, woonruimte
Hal, betonvloer, Cv-ruimte met ketel en aansluitingen wasmachine en droger, mechanische ventilatie, badkamer v.v. toilet, douche, wastafel, douchebak, lichtkoepel en radiator. Woon-/slaapkamers v.v. systeemplafonds met elektrapunten, lichtkoepel, draai-/kiepramen, Frans balkon, radiatoren, keuken v.v. inductiekookplaat, spoelbak, combimagnetron en een koelkast met vriezer.

Indeling:
Woonruimte, entree, begane grond, trap naar verdieping, overloop, technische ruimte, badkamer, 1 of 2 slaapkamers en een woon/eetkamer met keuken.

Alle wanden op de verdieping worden gestuct opgeleverd.

Een (1) parkeerplaats per unit.

Bijzonderheden
Uitbreiding van het opleveringsniveau behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijventerrein "De Klaphek"
Gelegen op kleinschalig industrieterrein in Ede. Aan de ene kant nabij het centrum van Ede, aan de andere kant gelegen langs de spoorlijn (Arnhem-Utrecht) en bedrijventerrein De Frankeneng.

Onlangs is Bedrijventerrein Vereniging De Klaphek (BTV) opgericht. BTV is eveneens lid van Edes Bedrijven Contact.

Dak
Het geïsoleerde dak bestaat uit een constructie van stalen dakplaten met dakisolatie en een bitumineuze dakbedekking en lichtkoepels. Betreffende lichtkoepels zijn van binnenuit te openen.

Buiten- en binnenwanden
De buitengevels van de units zijn opgebouwd uit steen met spouw, met gedeeltelijk geïsoleerde metalen gevelbekleding. De hoofdscheidingswanden zijn uitgevoerd in vellingsblokken.

Vloeren
De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en belastbaar tot 1.000 kg/m². De verdiepingsvloer bestaande uit betonnen kanaalplaten is afgewerkt met een cementdekvloer en is belastbaar tot 250 kg/m².

Kozijnen en deuren
Alle kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium. De buitendeuren zijn eveneens van aluminium en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse SKG**. Het glas is HR++.

Trap
De trap naar de verdieping is een vurenhouten trap, inclusief bordes en voorzien van leuning en hekwerk. Het trapgat is langs de vloerrand afgetimmerd. Via de separate entree, die toegang biedt tot de trap, is de woning bereikbaar.

Nutsvoorzieningen, KPN-aansluitingen en riool
De beschikbare nutsvoorzieningen en KPN-aansluiting zijn tot in de meterkast binnengebracht (indien van toepassing). De riolering is aangesloten op het hoofdriool volgens de geldende voorschriften.

Brandveiligheid
Uitvoering volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer.

Buitenterrein
Het buitenterrein is bestraat en waar nodig voorzien van parkeervakken en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals riolering en kolken ten behoeve van afvoer van regenwater.

Huurvoorwaarden
Huurprijs
Unit 4 (15D)
Op aanvraag.

BTW
Alleen over het bedrijfsgedeelte is BTW van toepassing.

Huurperiode
In overleg.

Indexering
Jaarlijks conform consumentenprijsindex CPI.

Zekerheidsstelling
Drie (3) maanden huur inclusief BTW.

Huurcontract
ROZ-model.

Betaaltermijnen
Per kalendermaand vooruit.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.