Francis Baconstraat 5 C
6718 XA Ede
0318 582 285

Omschrijving

BEDRIJFSOBJECT bestaande uit ± 403 m² bedrijfs-/kantoorruimte, 6 PARKEERPLAATSEN en een perfecte ligging.

Het betreft een bedrijfsobject bestaande uit circa 300 m² bedrijfsruimte alsmede circa 100 m² kantoorruimte. Tevens beschikt het pand over een zestal parkeerplaatsen. Een uiterst courante verhouding tussen hal en kantoor, gecombineerd met een royaal aantal parkeerplekken!

Door de zeer aansprekende en bijzondere architectuur, samen met de prima ligging van dit gebouw, verzekert u zich van een fantastische werkplek en locatie van uw bedrijf.
De eigenaar heeft de hal reeds geüpgraded met een eerste afbouwpakket, waaronder LED-armaturen en krachtstroom.

Door de duidelijke herkenbaarheid zal het voor uw klanten geen probleem zijn uw bedrijf te vinden. Neem daarbij de perfecte ligging op het bedrijventerrein BTA-12 en u heeft de plek gevonden voor uw bedrijf.

Vanaf deze locatie zijn de op- en afritten van de rijksweg A30 (Barneveld-Ede) snel bereikbaar. De A30 vormt de verbinding tussen de A1 (Enschede-Amsterdam) en de A12 (Den Haag-Oberhausen).

Vloeroppervlakte
± 303 m² bedrijfsruimte;
± 100 m² kantoor- en overige ruimten.

Opleverniveau*:
-Toiletruimte;
- Keuken/pantry;
- Krachtstroompunten;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur;
- LED-verlichting (bedrijfsruimte);
- CV-ketel, met vloerverwarming in de hal.
* turn-key oplevering is bespreekbaar en nader te bepalen tussen huurder en verhuurder.

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein door de aanwezigheid van 6 parkeerplaatsen.

Huurprijzen
Op aanvraag.

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven. Servicekosten inzake de VvE van “The Bridge” dienen nog nader te worden vastgesteld.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg. Per direct beschikbaar.

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Betaling
Per kalendermaand vooruit.

Huurcontract
ROZ-model.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.