Galvanistraat 1 A*
6716 AE Ede
Huurprijs: Op aanvraag
0318 582 285

Omschrijving

KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE op unieke zichtlocatie!

Op een uitstekende locatie gelegen kantoor-/praktijkruimte. Gesitueerd bij de entree van de bedrijventerreinen en op de hoek van de Galvanistraat met de Keesomstraat. Het geheel bestaat uit een tweetal gebouwen, welke door middel van een tussengebouw aan elkaar zijn verbonden. In dit gedeelte is onder andere de centrale receptie alsmede het bedrijfsrestaurant gevestigd. Gebruik van diverse faciliteiten en diensten zoals business lounge, vergaderruimte, receptie, etc. behoort tot de mogelijkheden.

Gebouw Oost ligt aan de kant van de Keesomstraat en hierin zijn gevestigd Rioned, Stadswerk en ondernemerscentrum Bouwstede Ede.

Aan de zijde van de Galvanistraat/Pascalstraat ligt gebouw West. Op de begane grond, tweede en derde verdieping bieden wij kantoorruimte aan, welke volledig wordt gerenoveerd en waarbij het opleveringsniveau in overleg met de huurder kan worden bepaald.

Dit souterrain is gelegen in gebouw West.

De bereikbaarheid is uitstekend. De op- en afritten van de A12 (Arnhem-Utrecht) en de A30 (verbinding A12 - A1) liggen in de directe omgeving. Bushalte voor het gebouw en het station Ede-Wageningen op circa 2 km afstand.

Vloeroppervlakte
Gebouw West - souterrain
± 374 m² v.v.o. kantoor-/praktijkruimte inclusief aandeel toiletten/douche.

Uitbreiding met kantoorruimte op de begane grond, 2e of 3e verdieping.

Voorzieningen
Souterrain
Systeemplafond met verlichting, topkoeling, luchtbehandeling, verwarming middels radiatoren, toiletgroepen (per etage). Tevens kan het naar wens van de huurder en in overleg met de eigenaar worden aangepast. Vraag naar de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein zijn in totaliteit 201 parkeerplaatsen beschikbaar voor het totale complex. Parkeernorm bedraagt 1:50. Bij afname van meer parkeerplaatsen zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Bouwjaar
Bouwjaar bouwdeel oost is van 1977 met een renovatie in 2002 en 2018. Bouwjaar bouwdeel west is van 1987, interne renovatie 2019.

Huurvoorwaarden
Huurprijs
Gebouw West
Op aanvraag.

Servicekosten
€ 27,-- per m² per jaar exclusief BTW.
Onder andere t.b.v.:
- verbruik gas, water en elektra;
- beveiliging;
- schoonmaak algemene ruimtes;
- wassen beglazing buitenzijde;
- onderhoud installaties;
- gebruik algemene ruimtes.

Huurovereenkomst
Voor de schriftelijke vastlegging maken wij gebruik van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijzonderheden
Mogelijkheid tot gebruik (tegen vergoeding) van de in het gebouw aanwezige vergaderzalen (2-35 personen) en business lounge waar tussen de middag een lunch (tegen betaling) wordt geserveerd.

Optionele service*
- telefoonantwoordservice
- receptieservices
- secretariële ondersteuning
- gebruik vergaderzalen (per uur)
- catering via cateraar Foodz pack
- ICT-telefonie servicepakket.
* individuele afrekening per maand op basis van gebruik.

Huurtermijn
Een huurovereenkomst met een eerste huurperiode van vijf (5) jaar met aansluitende (optie)perioden van telkens vijf (5) jaar. Flexibele huurperioden bespreekbaar.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voor het eindigen van de huurperiode.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer CPI (2015=100).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Betaling
Betaling per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status beschikbaar
Huurprijs Op aanvraag
Bestemming Kantoorruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.