Galvanistraat 6
6716 AE Ede
Huurprijs: Op aanvraag
Koopprijs: € 49.500,- k.k.
0318 582 285

Omschrijving

Gerestylede BEDRIJFS- en OPSLAGRUIMTES te koop!

Een Slotbox bestaat uit een opslagunit van 22-39 m². Hiermee voegt u eenvoudig extra capaciteit toe voor bijvoorbeeld de opslag van uw archief, voorraad of inventaris, maar u kunt hier ook tijdelijk uw oldtimer of seizoensvoorraad opslaan. Goed beveiligd en 24/7 bereikbaar. Tevens zijn er twee kantoorunits beschikbaar; deze bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw.

Perfecte locatie
De 39 Slotbox opslagunits bevinden zich in het volledig verbouwde en gerestylede bedrijfsgebouw aan de Galvanistraat in Ede. Via de Keesomstraat bent u binnen enkele minuten bij de snelweg A12, maar net zo snel in het centrum van Ede. Ideaal gelegen dus.

Veilig en flexibel
U bereikt uw unit via de elektrisch bedienbare toegangspoort, die 24/7 toegankelijk is. Via de inpandige straat kunt u gemakkelijk laden en lossen bij uw eigen Slotbox, die voorzien is van een sectionaldeur en aansluitingen voor elektra. Door de camerabeveiliging, verlichting en het inbraakwerende hang- en sluitwerk zijn uw goederen veilig opgeslagen en gemakkelijk te benaderen.

Van alle gemakken voorzien
Elke Slotbox heeft een eigen postbus op een centrale plek in het gebouw en in de algemene ruimte bevindt zich een toilet. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de zijkant van de Slotbox (niet aan voorzijde).

Vereniging van Eigenaren
De kosten voor energie, onderhoud en beheer zullen volgens de vereniging van eigenaren verrekend worden.

De voorzijde van het complex biedt ruimte voor kantoren. Wilt u uw kantoor vestigen op een zichtlocatie, dan is Galvanistraat de ideale plek. Prachtige kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen, geheel in te delen naar eigen wens.

Parkeren
Op gezamenlijk terrein.

Aanvaarding
Na gereedkoming restyling/verbouw.

Koop-/huurvoorwaarden
Koopprijs
Wij bieden units aan van:
± 29 m² € 49.500,-- k.k. exclusief BTW.
± 39 m² € 62.500,-- k.k. exclusief BTW.

Kantoorunits:
± 110 m².
± 220 m².

Graag bespreken wij de mogelijkheden omtrent de kantoorunits met u. Neem daarom contact op met de makelaar en maak uw wensen kenbaar in een persoonlijk gesprek.

Notaris
Masmeijer Notariaat.

Waarborgsom
10% van de gerealiseerde koopsom.

Geïnteresseerd? Neem alvast een kijkje op: https://slotbox.nl.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status beschikbaar
Huurprijs Op aanvraag
Koopprijs € 49.500,- k.k.
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.