Hertzstraat 13 13A
6716 BS Ede
0318 582 285

Omschrijving

Op uitstekende locatie op bedrijventerrein "Heestereng" bieden wij aan één bedrijfspand van twee aan elkaar grenzende bedrijfspanden alsmede een royale en goed verzorgde woning.

Aan de overzijde van de weg ligt een waterpartij, zodat u geenszins het idee heeft zich op een bedrijventerrein te bevinden. Nabij de A12 en de A30 en op korte afstand van de Albert Heijn XL.

Object 1 - Hertzstraat 13
Hele mooie, goed verzorgde bedrijfswoning met kelder, aangebouwde garage en royale vrije tuin met tuinhuis.

Bruto vloeroppervlakte
Woonruimte met kantoorruimte begane grond: ± 108,7 m²
Kelder: ± 48,9 m²
Garage: ± 32,4 m²
Eerste verdieping:
Woonruimte: ± 131,2 m²
Tweede verdieping:
Woonruimte: ± 59,4 m².

Indeling
Begane grond:
entree/hal, modern toilet met fontein, meterkast, garderobe, woon-/eetkamer met gas open haard (tevens geschikt voor houtkachel), royale eetkeuken met hardstenen blad, div. inbouwapparatuur en plavuizen vloer, kantoorkamer, separate entree, met hal en bijkeuken met pantry en aansluiting wasmachine/droger, garage en kantoor-/studeerkamer en alarminstallatie.

Eerste verdieping:
- overloop;
- 4 slaapkamers met laminaatvloer en deels airconditioning;
- moderne badkamer met stoom-/douchecabine, designradiator, hangend toilet en twee hardstenen waskommen;
- berging.

Tweede verdieping:
- bereikbaar middels vaste houten trap, royale ruimte in 2 delen opgedeeld gechikt als slaapkamer en/of bergruimte met dakramen, laminaatvloer en vaste kastruimte, zeer geschikt voor extra slaap- of werkkamer, vluchtweg over platte dak van bedrijfshal.

Kelder:
- in 3 delen opgedeeld, voorzien van plavuizen vloer.

Buitenruimte:
- zeer mooie tuin rondom de woning met meerdere zitplekken waaronder beschut terras aan achterzijde voorzien van cobblestones sierbestrating, en deels voorzien van groot formaat terrastegels, houten tuinhuis met dubbele beglazing, gazon, vijverpartij beregeningsinstallatie.

De woning is voorzien van metselwerk in witte steen, spouw v.v. isolatie en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, betonnen systeemvloeren op de begane grond en 1e verdieping, houten 2e verdiepingsvloer, houten zadeldakconstructie met wolfseind met pannen gedekt, CV-installatie (Nefit HR Turbo) met radiatoren.

Object 2 - Hertzstraat 13A
In goede staat verkerende bedrijfshal bestaande uit courante bedrijfs- en kantoorruimte, kantine met buitenterrein.

Bruto vloeroppervlakte
Bedrijfs-/magazijnruimte:
begane grond: ± 332,2 m²
entresol: ± 56,2 m²
Kantoorruimte/kantine:
Begane grond: ± 40,4 m²
Eerste verdieping: ± 66,1 m².

Vrije hoogte: ± 5,70 m².

Opleveringsniveau
Bedrijfsruimte:
glad afgewerkte betonvloer, staalconstructie geschikt voor kraanbanen (deze zijn ter overname), elektrisch bedienbare overheaddeur, gasgestookte heater, krachtstroomaansluiting, opbouwverlichtingsarmaturen in magazijn, inbouwverlichtingsarmaturen, systeemplafonds en airco in kantoorgedeelte, pantry, toilet, douche en wastrog, buitenterrein rondom voorzien van klinkerbestrating.

Indeling
Begane grond:
- overheaddeur, separate loopdeur bedrijfsruimte en loopdeur in zijgevel, houten entresol, stalen trap, was-/kleedruimte, kantine (± 22 m²) met keukenblok.

Verdieping:
- separate entree naar kantoren;
- 2 kantoor-/spreekkamers;
- spreekkamer/showroom;
- CV-/serverruimte.

Koopvoorwaarden
Koopprijs
Hertzstraat 13 + 13A: € 695.000,-- kosten koper.
Geen BTW op de koopprijs van toepassing is.

Bijzonderheid
Hertzstraat 13 en 13A zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dienen derhalve in een overeenkomst te worden verkocht. Het is tevens mogelijk om het aangrenzende bedrijfspand gelegen aan de Hertzstraat 15 erbij te kopen.

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan "Galvanistraat e.o.", vastgesteld bij Raadsbesluit van 12 mei 2011 luidt de bestemming Bedrijf-1. De als Bedrijf-1 aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven van cat. 3.1 - 4.2 (het bevoegd gezag kan hiervan afwijken door bedrijven cat. 2 toe te staan), maximum bouwhoogte 20 meter, maximale bebouwingspercentage 70% (beperkte uitbreiding van de bestaande bebouwing is hierdoor mogelijk) en voor het woonhuis de functieaanduiding "Bedrijfswoning".

Kadastrale gegevens
Gemeente Ede.
Sectie E.

Hertzstraat 13
Perceel 4762.
Grootte 5 a en 65 ca.

Hertzstraat 13A
Perceel 4761.
Grootte 8 a en 50 ca.

Waarborgsom
10% van de koopsom.
Voor het overige gelden de gebruikelijke koopvoorwaarden die in de koopovereenkomst nader zullen worden uitgewerkt.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.