Hoorn 21 - 21B
6713 KR Ede

Omschrijving

Op een hoeklocatie op bedrijventerrein De Klaphek bieden wij deze vrijstaande BEDRIJFSWONING met BEDRIJFSRUIMTE aan. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van 1.040 m².

Een woning met vele mogelijkheden en voldoende privacy om werk en privé gescheiden te houden.

Vloeroppervlakte
Woonhuis
± 158 m² woonoppervlakte.
± 13 m² berging.
± 9 m² schuur.

Bedrijfspand (deels verhuurd)
± 191 m² begane grond.
± 191 m² verdieping.

Indeling
Woonhuis
Ruime entree met trapopgang, toilet, meterkast, garderobe en toegang naar de woonkamer. De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een open haard. De woon-eetkamer heeft een Amerikaanse eiken houten vloer en aan de achterzijde voorzien van een schuifpui. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van gasfornuis, spoelbak, afzuigkap, koelkast en oven. Vanaf de keuken is de doorgang naar buiten.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de 3 royale slaapkamers, 1 kleine slaapkamer en badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en designradiator. Eveneens is bergruimte aanwezig op de verdieping.

Tuin
De voortuin is ruim opgezet en heeft ook parkeergelegenheid alsmede een dubbele carport. In de besloten achtertuin bevinden zich een berging met aansluitingen wasmachine en droger alsmede de CV-ketel voor het bedrijfsgedeelte en een schuur.
De tuin is op het zuidwesten gelegen en heeft meerdere terrassen.

Bedrijfsruimte
Naast het woonhuis is de bedrijfsruimte gesitueerd. De bedrijfsruimte wordt momenteel gebruikt als opslag, kantoor en woonruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van een schuifdeur met lichtstroken. Er is kantoorruimte gecreëerd alsmede sanitaire voorzieningen.
Via de separate entree is de bovenverdieping te bereiken, die wordt gebruikt als studentenwoningen. Er is een dubbel toilet, diverse keukenblokken en doucheruimte aanwezig.

Parkeergelegenheid
De oprit en carport bieden parkeerruimte voor het woonhuis.
Voor de bedrijfsruimte een royaal voorterrein met parkeerplaatsen.

Bijzonderheid
Het bedrijfspand is reeds verhuurd, maar kan in overleg leeg worden opgeleverd.

Bestemming
Kleine bedrijven; bedrijfswoning.

Bedrijventerrein "De Klaphek"
Bedrijventerrein "De Klaphek" is een kleinschalig bedrijventerrein in Ede. Aan de ene kant nabij het centrum van Ede en de andere kant gelegen langs de spoorlijn (Arnhem-Utrecht) en bedrijventerrein "De Frankeneng". Op het bedrijventerrein is Bedrijventerrein Vereniging De Klaphek (BTV) actief. BTV is eveneens lid van Edes Bedrijven Contact.

Koopvoorwaarden
Koopprijs
€ 655.000,- kosten koper.

Kadastrale gegevens
Gemeente Ede.
Sectie D.
Nummer 5310.
Grootte 1.040 m²

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom
10% van de gerealiseerde koopsom.

Notaris
Door koper te bepalen.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status beschikbaar
Koopprijs € 655.000,- k.k.
Bestemming Bedrijfsruimte

Locatie

Afbeeldingen

Contact

Bezoekadres:
Frankeneng 17G
6716 AA Ede

0318 582 285
info@zoonenvastgoed.nl

Zoonen vastgoed