Hoorn 22 (5)
6713 KR Ede
0318 582 285

Omschrijving

Hoogwaardige nieuwbouw te realiseren: 6 WOON-WERKUNITS.

Binnenkort zal worden gestart met de bouw van de woon-/werkunits. Deze hoogwaardig te bouwen woon-/werkunits is het tweede project op voormalig terrein van Ford-garage Van der Kolk.

Een uniek project met vele pluspunten op een prachtige locatie. De ligging is perfect door de nabijheid van het centrum, bedrijventerreinen, de A12 en de A30.

Energiezuinig en comfortabel
Elke unit wordt opgeleverd met de water- en elektrameters. Er is geen gasaansluiting. Als warmtebron kunt u bijvoorbeeld een luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming gebruiken. Door het gasloos te verwarmen zullen de energiekosten lager uitvallen.

Dakterras op het zuiden
Alle 6 bedrijfsunits hebben op de begane grond een vrije hoogte van circa 3,60 m, een oppervlakte vanaf ca 107 m² b.v.o. en een elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur. De riante appartementen op de verdieping meten minimaal circa 86,5 m² b.v.o. incl. trapopgang, excl. dakterras en zijn ieder afzonderlijk bereikbaar via een eigen entree.

Werken en/of wonen
De bouw van de 6 units is bijzonder hoogwaardig en onderhoudsarm. De gevels zijn uitgevoerd in metselwerk met sandwich-panelen, een betonnen begane grond en verdiepingsvloer en een stalen dak.

Vloeroppervlakte
Unit 5, Hoorn 22 B
± 188,8 m² b.v.o. begane grond
± 89,8 m² b.v.o. verdieping
± 13 m² b.v.o. dakterras

Oplevering
Om de koper alle vrijheid te bieden, worden de units casco (uiteraard met aansluiting hoofdriool en nutsvoorzieningen in de meterkast) opgeleverd. Een en ander conform technische omschrijving.

Parkeren
Op eigen terrein.

Koopvoorwaarden:
Koopprijs*
Op aanvraag.

*genoemde koopprijzen zijn v.o.n. en exclusief BTW.

Energielabel
Voorlopig energielabel A+++.

Notaris
Van Putten van Apeldoorn Notarissen.

Waarborgsom
10% van de gerealiseerde koopsom.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.