Hoorn 31
6713 KR Ede
0318 582 285

Omschrijving

INRUIL KLEINERE WONING MOGELIJK!

Vrijstaande bungalow (geheel onderkelderd) met bedrijfshal gelegen op het kleinschalige industrieterrein “De Hoorn”. Het object is goed bereikbaar en gebouwd rond 1975. Het geheel vormt een ideale combinatie voor wonen en werken.

Vloeroppervlakte
± 225 m² bedrijfsruimte begane grond
± 50 m² kantoorruimte verdieping
± 160 m² woonruimte

Indeling
Woonhuis
Begane grond: entree/hal met provisiekast, toilet (geheel betegeld + fonteintje), meterkast en trap naar beneden. L-vormige woonkamer met een allesbrander. Eetkeuken met een wasruimte en een deur naar de tuin. Een slaapkamer. Badkamer (geheel betegeld) met ligbad, douche en een vaste wastafel.

Souterrain: overloop met vaste kasten, 2 royale slaapkamers waarvan 1 met ’n grote brandkast, ruime berging en een royale inpandige garage.

Bedrijfsruimte
Begane grond: toilet, doucheruimte, koelcel, 2 grote opslagwerkruimtes.

1e verdieping: 2 kantoorruimtes.

Opleveringsniveau
De hal heeft een vrije hoogte van 5 meter en is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur. Verwarming via gasheater en radiatoren. De meterkast is voorzien van 10 groepen, krachtstroom en een aardlekschakelaar.

Koopvoorwaarden
Koopprijs
€ 425.000,-- kosten koper.

Kadastrale gegevens
Gemeente Ede
Sectie D
Nummer 6957
Groot 2 a en 37 ca.

Datum notariële levering
In overleg.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.