Klaphekweg 30 32 34
6713 HN Ede
Koopprijs: Op aanvraag
0318 582 285

Omschrijving

22 hoogwaardige woon-/werkunits te Ede!

De verkoop is gestart van 22 te bouwen woon-/werkunits op het voormalige terrein van Ford-garage Van der Kolk aan de Klaphekweg in Ede. Het gaat om een uniek project met vele pluspunten op een prachtige locatie.

Het project wordt gerealiseerd op de grens van bedrijventerrein De Klaphek en woonwijk Bloemenbuurt. De ligging is perfect, want het centrum, de bedrijventerreinen, de A12 en de A30 bevinden in de zeer directe nabijheid.

Sfeerimpressies
De units worden casco opgeleverd. Wij hebben enkele sfeerimpressies toegevoegd om u een idee te geven van hoe u de ruimtes zou kunnen indelen.

Hoogwaardig en duurzaam
Door het hoogwaardige materiaalgebruik (onderhoudsarm), de situering en het opmerkelijke moderne ontwerp worden deze panden méér dan een visitekaartje voor uw bedrijf. Alle mogelijkheden zijn aanwezig om er comfortabel en plezierig te wonen en te werken.

Energiezuinig en comfortabel
Elke unit wordt opgeleverd met de gas-, water- en elektrameters. U kunt er dus voor kiezen met gas te verwarmen. Uiteraard heeft u de keuze om een alternatieve verwarmingsbron te gebruiken, bijvoorbeeld een luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Door het gasloos verwarmen zullen de energiekosten lager uitvallen.

Dakterras op het zuiden
Alle 16 bedrijfsunits (gebouw A en B) hebben op de begane grond een vrije hoogte van circa 3,75 m., een oppervlak van circa 135 m² b.v.o. en een elektrisch bedienbare overheaddeur. De riante appartementen op de verdieping meten circa 106 m² b.v.o., excl. het op het zuiden gerichte dakterras van ca. 25 m² en zijn ieder afzonderlijk bereikbaar via een eigen entree.

Werken en/of wonen
De bouw van de 16 units is bijzonder hoogwaardig en onderhoudsarm. De gevels zijn van metselwerk, betonnen begane grond en verdiepingsvloeren en bijzonder, een betonnen dak. De overige 6 units (gebouw C) variëren in grootte van 214 m² tot circa 308 m² b.v.o. op de begane grond met eventueel een geheel of gedeeltelijke verdiepingsvloer, die kan worden gebruikt voor kantoor- of woondoeleinden. Ook hier gaat het om hoogwaardige bouw, maar vanwege de grootte te realiseren in een combinatie van metselwerk en staal.

Vloeroppervlakte
Gebouw A (30A t/m H) en B (32A t/m H) - totaal 16 units
± 135 m² b.v.o. begane grond bedrijfsruimte, vrije hoogte 3,75 m.
± 106 m² b.v.o. verdieping appartement met op het zuiden gerichte dakterras van ± 25 m².

Gebouw C (34A t/m F) - totaal 6 units
Variëren in grootte van ± 214 m² tot ± 308 m² b.v.o. begane grond. Eventueel met geheel of gedeeltelijke verdiepingsvloer voor kantoor- of woondoeleinden.

Oplevering
Om de kopers alle vrijheid te bieden, worden de units casco (uiteraard met aansluiting hoofdriool en nutsvoorzieningen in de meterkast) opgeleverd.

Parkeren
Op het terrein zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Koopvoorwaarden
Koopprijs
De units variëren in prijs van € 250.000,-- tot € 435.000,-- exclusief BTW v.o.n.

Notaris
Van Putten van Apeldoorn Notarissen te Ede.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status beschikbaar
Koopprijs Op aanvraag
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 1
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.