Nieuwe Maanderbuurtweg 26
6717 AS Ede
0318 582 285

Omschrijving

BEDRIJFSHAL met voorgelegen WONING, gelegen op een perceel van ca. 460 m².

Gelegen aan zowel de rand van bedrijventerrein Frankeneng als aan een rustige straat in de Uitvindersbuurt bieden wij een bedrijfshal met voorgelegen twee-onder-een-kapwoning te koop aan. Door zijn ideale ligging zijn vele voorzieningen nabij. Denk hierbij aan de Albert Heijn XL, een gezondheidscentrum, basis- en middelbare scholen en belangrijke verbindingswegen richting de snelwegen A12 en A30.

Bedrijfshal
De bedrijfsruimte beschikt o.a. over een overheaddeur met loopdeur (elektrisch), separate loopdeur, opbouwverlichting, alarminstallatie met camerabeveiliging, toilet, een entresol en een open gedeelte met een vrije hoogte van ± 5,39 meter. Tevens beschikt de bedrijfshal over een in 2010 gebouwde uitbouw.

Woning
De woning is zeer goed onderhouden, is gebouwd in 1994 en beschikt over een in 2000 gerealiseerde uitbouw. Tevens beschikt het woonhuis over een eigen oprit, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime badkamer met o.a. een ligbad, douchecabine en 2e toilet.

Vloeroppervlakte
Bedrijfshal
± 153 m² begane grond.
± 103 m² entresolvloer.

Woonhuis
± 119 m² woonoppervlakte.
± 8 m² overige inpandige bergruimte (bergzolder).

Bedrijfshal
Achter het woonhuis is de bedrijfshal gesitueerd. De bedrijfshal is o.a. voorzien van een overheaddeur met loopdeur en een ruime entresolvloer. Tevens beschikt de bedrijfshal over vrije hoogte van ca. 5,39 meter en een in 2010 gerealiseerde uitbouw. Door deze uitbouw beschikt de bedrijfshal over ca. 153 m² begane grond alsmede ca. 103 m² entresolvloer.

Indeling
Woonhuis
Ruime entree met toegang tot de toilet, kantoorruimte met trapkast, recent vernieuwde woonkamer, eetkeuken en bijkeuken.
De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt o.a. over strak afgewerkte wanden en plafond, een geoliede houten vloer en elektrische gordijnen. De eetkeuken is gelegen aan de achterzijde van het woonhuis en beschikt o.a. over een plavuizen tegelvloer, plafond met inbouwspots en een keuken met vele opties.
De keuken is o.a. voorzien van een dubbele spoelbak, een keramische kookplaat met warmhoudplaat, afzuigkap, vaatwasser, Amerikaanse koelkast en zowel een oven als ingebouwde magnetron.
In de naastgelegen bijkeuken bevinden zich de wasmachine- en drogeraansluitingen.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar 3 ruimte slaapkamers en badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, 2e toilet en wastafel. Tevens beschikt de 1e verdieping over een airco, rolluiken aan voor- en achterzijde en biedt de vlizotrap toegang tot de zolderverdieping waar de CV-ketel (bouwjaar 2007) zich bevindt.

Tuin
De voortuin is onderhoudsvriendelijk en is gelegen op het zuidoosten. De achtertuin is gelegen tussen het woonhuis en de bedrijfshal en is daarom volledig voorzien van klinkerbestrating.

Parkeergelegenheid
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheid
- Het woonhuis beschikt aan de straatzijde over geluidswerende dubbele beglazing.
- Op de 1e verdieping beschikt de woning over rolluiken aan zowel de voorzijde als achterzijde.

Bestemming
Conform het huidige bestemmingsplan "Galvanistraat e.o." luidt de bestemming:
- Wonen voor het woonhuis
- Wonen met functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 2" voor perceelnummer 8342 (voorste deel bedrijfshal).
- Bedrijf-1 met functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 2" voor perceelnummer 7342 (uitbouw bedrijfshal).

Koopvoorwaarden
Vraagprijs
Op aanvraag.

Kadastrale gegevens
Gemeente Ede.
Sectie D.
Nummers 7342, 8342 en 8343.
Grootte 460 m².

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom
10% van de gerealiseerde koopsom.

Notaris
Door koper te bepalen.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.