Ottostraat 4
6716 BG Ede
0318 582 285

Omschrijving

Representatief bedrijfspand gelegen op een zeer goed te bereiken locatie op een steenworp afstand van de rijksweg A30. Gelegen op het industrieterrein de Frankeneng bieden wij dit object te koop aan.

Het pand bestaat uit bedrijfs-/magazijnruimte op de begane grond en kantoorruimte/showroom op de verdieping. Een deel van de begane grond, te weten ± 380 m², is verhuurd aan Sealaprint. Van binnen is dit pand goed onderhouden en geeft de verdieping veel lichtinval naar binnen toe.

Totale bruto vloeroppervlakte
± 650,60 m² bedrijfsruimte op de begane grond.
± 573,20 m² kantoorruimte/showroom verdieping.

Opleveringsniveau
. overheaddeur;
. dubbele toiletgroep;
. enkel toilet;
. pantry;
. CV-gas met radiatoren;
. systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen;
. volop daglichttoetreding met uitzetramen;
. vloerbedekking;
. wandcontactdozen;
. brandmeldinstallatie;
. brandslanghaspels.

Parkeergelegenheid
Parkeermogelijkheden rondom het pand.

Bereikbaarheid
Het pand is zowel met de auto als ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. De Ottostraat is een zijstraat van een van de toegangswegen tot het bedrijventerrein en is gelegen nabij de Rijkswegen A12 en A30. In de nabijheid bevinden zich diverse bushaltes en hierdoor is ook NS Station Ede-Wageningen binnen enkele minuten te bereiken

Bestemmingsplan
Vigerende bestemming luidt: Bedrijf-1, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - sloperij en recycling', een bedrijf voor sloperij en recycling, met dien verstande dat de oppervlakte niet meer bedraagt dan 2500 m².

Aanvaarding
In Overleg

Koopprijs
Op aanvraag.

Bijzonderheid
Collegiale verkoop met ActiVast Bedrijfshuisvesting.

Lees meer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Bestemming Bedrijfsruimte
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.