Diensten

Vastgoed advies

Verhuur / verkoop

De verhuur / verkoop van bedrijfsobjecten is een vak apart. Of het nu gaat om bedrijfspanden of kantoren, winkels of logistiek vastgoed, wij helpen u om de geschikte huurder / koper te vinden.

Taxaties

Zoonen werkt volgens erkende gedrags- en beroepsregels van het NRVT en de internationale richtlijnen EVS/IVS en is ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en Wonen. Deskundigheid, integriteit, professionaliteit en objectiviteit zijn belangrijke kernwaarden.

Vastgoedbeleggingen

Zoonen heeft een actueel en uitgebreid netwerk in de beleggingswereld van commercieel vastgoed. Vanuit onze expertise en ervaring ondersteunen en adviseren wij u bij de gebieds- en locatiekeuze en bij de juridische en financiële aspecten die van belang zijn bij bestaande vastgoedtransacties en bouwgrondtransacties. Wij verdiepen ons in uw investeringsdoelstellingen en zorgen ervoor dat we deze doelstellingen waarmaken.

Consultancy

Zoonen treedt steeds vaker op als all-round vastgoedadviseur voor zowel ondernemers in de vastgoedwereld als particulieren met vastgoedgerelateerde opgaven. Het advies dat Zoonen u kan bieden is breed. Van marktonderzoek en waarde indicaties tot verkoopwaarden en ontwikkelpotentie van een gebouw of van een perceel. Zoonen gaat hierbij verder dan een doorsnee makelaar.

Vastgoedbeheer

Zoonen is voor het beheren van uw vastgoedportefeuille de beste keuze. Voor zowel particulier als institutionele beleggers beheren wij objecten zoals woningen studentenhuisvesting, winkelpanden en kantoren. Op hoofdlijnen hebben wij onze beheersactiviteiten onderverdeeld in administratief beheer, technisch beheer en commercieel beheer. Een modulaire opbouw, zodat u zelf de keuze hebt om het beheer gedeeltelijk dan wel volledig bij ons onder te brengen.


Zoonen is aangesloten bij:

VastgoedPro, de beroepsvereniging voor Nederlandse Vastgoedprofessionals, actief in de vastgoedsector. VastgoedPro bewaakt de kwaliteit van de aangesloten professional zodat u met een gerust hart ons kantoor kunt inschakelen.
Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.
SCVM staat voor Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs en werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs.
Het NRVT is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De geregistreerde taxateurs werken op basis van eenduidige beroeps- en gedragsregels die aansluiten bij de Nederlandse en internationale eisen.
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. NWWI heeft als belangrijk doel het verhogen van deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van taxaties.

 

Tot slot is Zoonen ook aangesloten bij:

Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.