Over ons

Zoonen Commercieel Vastgoed B.V.

Oprichter Teunis Zoonen begon zijn carrière in de woningmakelaardij. In 1998 stapte hij over naar de bedrijfsmakelaardij. Dit beviel hem uitzonderlijk goed. Zo goed, dat hij in 2006 besloot een eigen kantoor op te richten: Zoonen Commercieel Vastgoed B.V. Anno nu staat het bedrijf bekend als dé bedrijfsmakelaar of vastgoedmakelaar in Ede, Veenendaal en omgeving.

Hoe wij u kunnen helpen
Het team bestaat inmiddels uit 6 enthousiaste en ervaren medewerkers. Allen met hun eigen capaciteiten. Zo is er een sterk team ontstaan met veel ervaring en expertise in bedrijfsvastgoed. Deze kennis delen we graag met onze relaties. We hebben dit vormgegeven in een mooi aanbod van diverse diensten zoals:

- Verhuur en verkoop van winkel-, kantoor- en bedrijfsruimtes en woningen in Ede, Veenendaal en omgeving. Wilt u uw ruimte verhuren/verkopen, maak dan gebruik van onze kennis en vastgoednetwerk.

- Taxatie: wij bezitten de juiste expertise en kennis om correcte taxaties uit te voeren conform de regels van de NRVT.

- Vastgoedbeleggingen: bent u geïnteresseerd in vastgoedbeleggingen? Wij helpen u graag op weg.

- Consultancy en advisering: van marktonderzoek tot waarde indicaties en verkoopwaarden van panden in kaart brengen, u kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent vastgoed. Wij bieden niet alleen advies, maar kijken actief met u mee om het meeste uit uw investering te halen.

- Vastgoedbeheer: onze dienst vastgoedbeheer is modulair opgebouwd. Dit houdt in dat u zelf bepaalt wat en hoeveel u bij ons onderbrengt.

Maak gebruik van onze expertise
Het grootste voordeel voor u om met ons in zee te gaan? U kunt gebruik maken van onze uitgebreide kennis van de dynamische vastgoedwereld. De markt voor commercieel vastgoed is constant in beweging en daardoor erg gecompliceerd. Wij leven in deze wereld en kunnen u helpen mee te bewegen zodat u sneller en beter uw doelstellingen kunt behalen. Bij ons staat u als klant centraal. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij vertalen dit in de taal van de vastgoedwereld. Hierbij blijven we constant alert op eventuele veranderingen en springen in wanneer dat nodig is. Zo zien en creëren we kansen en daar plukt u de vruchten van.

Werkgebied
Zoonen Commercieel Vastgoed B.V. is dé bedrijfsmakelaar of vastgoedmakelaar in Ede en Veenendaal, maar ons werkgebied is groter. Zo omvat het de gehele Vallei/Veluwe, maar worden we steeds vaker ook landelijk ingezet. Bijvoorbeeld voor de aankoop en verkoop van beleggingsobjecten of voor de taxatie van ontroerend goed. Wij zijn daarnaast ook zeer actief voor klanten die betrokken zijn bij de ontwikkelingen van innovatieve ‘hotspots’ zoals de Regio Foodvalley in Ede.

Voor wie?
Ons team zet zich in voor een breed relatienetwerk. Eigenlijk voor ieder die zich bezighoudt met commercieel vastgoed, zoals: gemeenten, financiële instellingen, projectontwikkelaars, aannemers, notarissen, makelaars, (particuliere) beleggers, vastgoedmaatschappijen etc.

 

Ons team

Teunis Zoonen
Meer info
Eldert Kauffeld
Meer info
Hanneke Schoeman
Meer info
Marike Zoonen
Meer info
Joleth Bos-Meewis
Meer info
Sharyn Mans
Meer info
Mijn favorieten 0
Mijn favorieten
U heeft nog geen favorieten.